Andrey Boreyko & Ingrid Fliter

Pe 17/11/2017 19:00 - 21:00
Liput: 36.00-7.00 €

Esittely

Einojuhani Rautavaara: Cantus arcticus / Frédéric Chopin: Pianokonsertto nro 2 / Igor Stravinsky: Petruška (1947)

Taide jäljittelee luontoa konkreettisemmin kuin koskaan orkesterin säestäessä arktisten lintujen, joutsenien, kurkien ja tunturikiurujen laulua kaikissa sointiväreissä. Cantus Arcticus nosti Einojuhani Rautavaaran kansainvälisen musiikkimaailman tietoisuuteen. Saman teki 150 vuotta aiemmin Frédéric Chopin loisteliaalla toisella pianokonsertollaan, joka on kuin tehty Gilmore-palkitulle Ingrid Fliterille.

 

Taiteilijat

 • Andrey Boreyko

  Kapellimestari

 • Ingrid Fliter

  Piano

Ohjelma

 • 19.00
  Einojuhani Rautavaara

  Cantus arcticus

 • Frédéric Chopin

  Pianokonsertto nro 2

 • Igor Stravinsky

  Petrushka

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.