Bernstein 100

La 06/01/2018 15:00 - 17:00
Liput: 36.00-7.00 €

Esittely

Nick Davies & Evelyn Jons


Nick Davies
kapellimestari
dirigent
conductor

Evelyn Jons
vokalisti
vokalist
vocalist

On säveltäjiä, on kapellimestareita, on pianisteja, mutta on vain yksi Leonard Bernstein. Ja hänen syntymästään tulee kuluneeksi 100 vuotta. Merkkivuoden kunniaksi Musiikkitalo muuttuu Broadwayksi, jossa unohtumattomat Candide-alkusoitto, Lonely Town, Mambo ja muut hitit julistavat vuoden 2018 avatuksi. 

Det finns tonsättare, det finns dirigenter, det finns pianister. Men det finns endast en Leonard Bernstein som i år skulle ha fyllt 100 år. Jubileumsåret till ära omvandlas Musikhuset till Broadway. Året 2018 inleds med uvertyren till Candide, Lonely Town, Mambo och andra oförglömliga hits.

There are composers, there are conductors, there are pianists, but there is only one Leonard Bernstein. In 2018 we celebrate the 100th anniversary of his birth by transforming the Helsinki Music Centre into Broadway and kicking off the year with the unforgettable Candide Overture, Lonely Town, Mambo and other hits.

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.