Groovin’ all nite

Ti 19/09/2017 19:00 - 21:00
Liput: 48.50-11.00 €

Esittely

Jules Buckley / Cory Henry / Jacob Collier / Helsingin kaupunginorkesteri / UMO Jazz Orchestra

Helsingin kaupunginorkesteri, UMO Jazz Orchestra ja maineikkaan Metropole Orkestin ylikapellimestari Jules Buckley yhdistävät jälleen voimansa swingin, grooven ja soulin merkeissä. Mukana menossa ovat mm. P. Diddyn ja Bruce Springsteenin kanssa esiintynyt Cory Henry sekä YouTubessa miljoonat musiikkifanit hurmannut ja kaksi Grammy-palkintoa tänä vuonna voittanut Jacob Collier.

EI VÄLIAIKAA.

CORY HENRY PERFORMING "BILLY JEAN" IN BBC PROMS

 

DON'T YOU WORRY ABOUT A THING - JACOB COLLIER

 

Taiteilijat

 • Jules Buckley

  kapellimestari

 • Cory Henry

  piano ja kosketinsoittimet

 • Jacob Collier

  vokalisti

 • UMO Jazz Orchestra

 • Helsingin kaupunginorkesteri

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.