HKO - Alan Buribajev & Simon Trpčeski

Pe 26/01/2018 19:00 - 21:00
Liput: 36.00-7.00 €

Esittely

Richard Wagner: III näytöksen alkusoitto ja Pitkäperjantai oopperasta Parsifal (1882) / Franz Liszt: Pianokonsertto nro 2 / Ludwig van Beethoven: Sinfonia nro 7

 

Franz Liszt levitti ylittämättömällä soittotaidollaan ja näyttävillä maneereillaan fanihysteriaa yli sata vuotta ennen brittiläisiä kitararock-yhtyeitä. Muotoja mullistaneella toisella pianokonsertollaan hän nousi vielä korkeammalle, musiikin suurten uudistajien joukkoon. Konsertin takuumiehet Alan Buribajev ja Simon Trpčeski ovat avanneet tiensä helsinkiläisten sydämiin.

 

Taiteilijat

 • Alan Buribajev

  Kapellimestari

 • Simon Trpčeski

  Piano

Ohjelma

 • 19.00
  Richard Wagner

  III näytöksen alkusoitto ja Pitkäperjantai oopperasta Parsifal (1882)

 • Franz Liszt

  Pianokonsertto nro 2

 • Ludwig van Beethoven

  Sinfonia nro 7

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.