HKO - Thomas Dausgaard & Nicolas Altstaedt

Pe 12/01/2018 19:00 - 21:00
Liput: 36.00-7.00 €

Esittely

Franz Joseph Haydn: Sellokonsertto nro 1 C-duuri / Anton Bruckner: Sinfonia nro 2 

 

Wien on halki vuosisatojen ollut musiikillisten ääripäiden risteyskohta Joseph Haydnin solistista nerokkuutta tihkuvasta loistosta aina Anton Brucknerin monumentaaliseen julistukseen. Konserttimusiikin peruskivet, konsertto ja sinfonia sekä sävellajien alkuaineet duuri ja molli kohtaavat kahdessa näytöksessä aisteja rikastavalla tarkkuudella.

 

Taiteilijat

 • Thomas Dausgaard

  Kapellimestari

 • Nicolas Altstaedt

  Sello

Ohjelma

 • 19.00
  Franz Joseph Haydn

  Sellokonsertto nro 1 C-duuri

 • Anton Bruckner

  Sinfonia nro 2

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.