Kautta rantain

Pe 21/09/2018 19:00 - 21:00
Liput: 37.00-7.00 €

Esittely

Merelliset välisoitot, Italian inspiroima sinfonia ja voimakasluontoinen sellokonsertto. Kaikesta tästä vastaa kapellimestari Dalia Stasevska.

Moskovan Tšaikovski-sellokilpailun voittanut armenialaissellisti teki viime vierailullaan helsinkiläisyleisöön lähtemättömän vaikutuksen. Nyt hän palaa uudella bravuurillaan, Dmitri Šostakovitšin ensimmäisellä sellokonsertolla, jota on luonnehdittu lajinsa kovaksi koetinkiveksi. Peter Grimes -välisoitot näyttävät elämänsä Pohjanmeren rannalla asuneen Benjamin Brittenin runollisimmillaan.

Taiteilijat

 • Dalia Stasevska

  kapellimestari

 • Narek Hakhnazaryan

  sello

Ohjelma

 • 19.00
  Benjamin Britten

  Neljä meriaiheista välisoittoa

 • Dmitri Šostakovitš

  Sellokonsertto nro 1

 • 21.00
  Felix Mendelssohn

  Sinfonia nro 4 "Italialainen"

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.