Kazuki Yamada & Antti Siirala

Pe 15/12/2017 19:00 - 21:00
Liput: 36.00-7.00 €

Esittely

Anton Webern: Passacaglia / Selim Palmgren: Pianokonsertto nro 2 "Virta" / Ludwig van Beethoven: Sinfonia nro 8

Pianisti-säveltäjä Selim Palmgren yhdisti toisessa pianokonsertossaan kaikki parhaat ominaisuutensa: kansallisella mystiikalla, keskieurooppalaisella eleganssilla ja mieleenpainuvilla melodioilla hän ansaitsi lisänimen Pohjolan Chopin. Palmgrenin suosituimman teoksen solistina esiintyy menestyneimpiin pianisteihimme lukeutuva Antti Siirala. 

Taiteilijat

 • Kazuki Yamada

  Kapellimestari

 • Antti Siirala

  Piano

Ohjelma

 • 19.00
  Anton Webern

  Passacaglia

 • Selim Palmgren

  Pianokonsertto nro 2 "Virta"

 • Ludwig van Beethoven

  Sinfonia nro 8

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.