Kenraaliharjoitus

Ke 22/11/2017 10:00 - 13:00
Liput: 4.50 €

Esittely

Susanna Mälkki & Matan Porat

 

Susanna Mälkki, kapellimestari
Matan Porat, piano


Veli-Matti Puumala: Uusi teos
Robert Schumann: Pianokonsertto a-molli
Franz Liszt: Tasso, Lamento e trionfo

Oli ohjelmassa sitten Bachia, Ligetiä tai vaikka Buster Keatonin mykkäelokuvan säestys, on israelilaispianisti Matan Poratilta aina lupa odottaa omaperäisiä esityksiä. Tänään Porat esittelee tulkintansa romanttisen pianokonserton mallikappaleesta. Kantaesityksensä saava Veli-Matti Puumalan Suomen 100-vuotisjuhlateos kaupunginorkesterille tarkastelee taidekokemusta tilan ja äänen yhteisenä leikkinä.

Helsingin kaupunginorkesteri toivottaa kuulijat tervetulleiksi Musiikkitalossa pidettäviin avoimiin kenraaliharjoituksiinsa. Harjoitukset alkavat klo 10.00 konserttisalissa. Yleisön käytössä ovat permantosektorit E-C-S-T-N.
Liput Lippupalvelusta 3,00 € (palvelumaksu 1,50 €/lippu) sekä ennen harjoitusta Musiikkitalon lippumyymälästä. Koululais- ja opiskelijaryhmät maksutta, ennakkoilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen kenraaliharjoitusta: helsinki.philharmonic@hel.fi

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.