Klaus Mäkelä & Sergey Malov

Pe 08/12/2017 19:00 - 21:00
Liput: 36.00-7.00 €

Esittely

Aulis Sallinen: A Solemn Overture "King Lear" / Jean Sibelius: Viulukonsertto / Leevi Madetoja: Sinfonia nro 3

Suomalaisen musiikin suuret nimet ovat kautta aikain lähteneet maailmalle levittämään kotimaisen säveltaiteen ilosanomaa. Aina Sibeliuksen viulukonsertosta Madetojan ”ranskalaiseen sinfoniaan” ja Aulis Sallisen Monacon ruhtinassuvulle säveltämään alkusoittoon on musiikki ollut kotimaisista vientituotteista vaikuttavin. Juhlaillan solistina on aina persoonallisilla tulkinnoillaan yllättävä Sergey Malov.

Taiteilijat

 • Klaus Mäkelä

  Kapellimestari

 • Sergey Malov

  Viulu

Ohjelma

 • 19.00
  Aulis Sallinen

  A Solemn Overture "King Lear"

 • Jean Sibelius

 • Leevi Madetoja

  Sinfonia nro 3

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.