Kuolema ja kirkastus

To 04/05/2017 19:00 - 21:00
Liput: 33.00-7.00 €

Esittely

Aleksandr Skrjabin: Pianopreludit Op.11 / Jouni Kaipainen: "Life is..." konsertto pasuunalle ja orkesterille / Jean Sibelius: Tuonelan joutsen / Richard Strauss: Kuolema ja kirkastus


Richard Straussin varhainen orkesteriruno Kuolema ja kirkastus kuvaa taiteilijan viimeisiä hetkiä niin todenmukaisesti, että Strauss muisteli teostaan viimeisinä sanoinaan vielä 60 vuotta myöhemmin.
Suomalaisen musiikin merkkimiehen Jouni Kaipaisen viimeiseksi jäänyt orkesteriteos on omistettu illan solistille Valtteri Malmivirralle.

Taiteilijat

 • Dima Slobodeniouk

  Kapellimestari

 • Valtteri Malmivirta

Ohjelma

 • 19.00
  Aleksandr Skrjabin

  Pianopreludit op. 11 jousiorkesterille

 • Jouni Kaipainen

  "Life is..." konsertto pasuunalle ja orkesterille

 • Jean Sibelius

  Tuonelan joutsen

 • Richard Strauss

  Kuolema ja kirkastus

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.