Lontoo, Hollywood

Pe 16/11/2018 19:00 - 21:00
Liput: 37.00-7.00 €

Esittely

Helsinkiläiset jo usein hurmannut Karl-Heinz Steffens johtaa brittiläis-amerikkalaisen illan, jonka päättää Ralph Vaughn Williamsin Lontoo-sinfoniaan.

Elokuvamusiikin uranuurtaja ja kahden Oscar-palkinnon voittaja Erich Korngold palasi sotien jälkeen valkokankaalta konserttilavoille todistaakseen huhut taiteellisesta veltostumisestaan perättömiksi – ja millä tavalla! Myöhäisromantikkaa ja elokuvasävelmiä tulviva viulukonsertto vakuutti sekä yleisön että kriitikot. Helsingin-konsertissa teos saa solistikseen kiitetyn amerikkalaisviulisti Stefan Jackiwin.

Taiteilijat

 • Karl-Heinz Steffens

  kapellimestari

 • Stefan Jackiw

  viulu

Ohjelma

 • 19.00
  Ralph Vaughan Williams

  In the Fen Country

 • Erich Korngold

  Viulukonsertto

 • 21.00
  Ralph Vaughan Williams

  Sinfonia nro 2 "Lontoo"

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.