Made in America

Ke 12/09/2018 19:00 - 21:00
Liput: 37.00-7.00 €

Esittely

Tunnelmia Sibeliuksen tanssikohtauksesta amerikkalaisiin mestariteoksiin tarjoilevat ylikapellimestari Susanna Mälkki ja pianisti Kirill Gerstein.

Bernard Herrmannin elokuvamusiikki jäi elämään Hollywoodin ulkopuolellakin, ja Alfred Hitchcockin menestysjännärin rakkauskohtaus kuuluu säveltäjänsä idyllisimpiin teoksiin. Joan Towerin rakkaudesta kotimaahan kertova Made in America on jo noussut moderniksi klassikoksi teoksen voitettua muun muassa vuoden parhaan sävellyksen Grammy-palkinnon. 

 

Taiteilijat

 • Susanna Mälkki

  kapellimestari

 • Tabea Zimmermann

  alttoviulu

Ohjelma

 • 19.00
  Bernard Herrmann

  Scène d’Amour elokuvasta Vertigo

 • Paul Hindemith

  Der Schwanendreher

 • Richard Wagner

  Siegfried-idylli

 • 21.00
  Joan Tower

  Made in America

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.