Simone Young, Elza van den Heever & Daniel Schmutzhard

To 26/10/2017 19:00 - 21:00
Liput: 36.00-7.00 €

Esittely

Alban Berg: Seitsemän varhaista laulua / Johannes Brahms: Ein deutsches Requiem

Australialainen Simone Young on johtanut maailman parhaita orkestereita Wienin ja Berliinin filharmonikoista New Yorkin Metropolitan-oopperaan – ja vierailee vihdoin myös Suomessa. Brahmsin tulkitsijana hän on ohittamaton toimittuaan kymmenen vuoden ajan säveltäjän synnyinkaupungin Hampurin filharmonikoiden ylikapellimestarina. Maailman oopperatalojen vakionimet Elza van den Heever ja Daniel Schmutzhard loistavat Saksalaisessa sielunmessussa, jonka elämänmyönteinen viesti on enemmän lohdullinen kuin murheellinen.

Taiteilijat

 • Simone Young

  Kapellimestari

 • Elza van den Heever

  Sopraano

 • Daniel Schmutzhard

  Baritoni

 • Musiikkitalon kuoro

  Kuoro

Ohjelma

 • 19.00
  Alban Berg

  Seitsemän varhaista laulua

 • Johannes Brahms

  Ein deutsches Requiem

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.