Susanna Mälkki & Frank Peter Zimmermann

Ke 13/09/2017 19:00 - 19:00
Liput: 36.00-7.00 €

Esittely

Ludwig van Beethoven: Viulukonsertto D-duuri/ Jean Sibelius: Sinfonia nro 2

Beethoven teki kaiken isommin ja näyttävämmin kuin edeltäjänsä – kriitikkojen epäsuosion uhallakin. Myös aikaansa edellä syntynyt viulukonsertto herätti aluksi kummastusta, joka vuosien saatossa vaihtui ihailuun ja kaikkien siihen tarttuvien viulistien kunnioitukseen. Romanttisten virtuoosikonserttojen alkulähteelle palaava Frank Peter Zimmermann jatkaa jo saumattomaksi muodostunutta yhteistyötään HKO:n kanssa.

Taiteilijat

 • Susanna Mälkki

  Kapellimestari

 • Frank Peter Zimmermann

  Viulu

Ohjelma

 • 19.00
  Ludwig van Beethoven

  Viulukonsertto D-duuri

 • Jean Sibelius

  Sinfonia nro 2

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.