Susanna Mälkki & Gérard Buquet

To 28/09/2017 19:00 - 21:00
Liput: 36.00-7.00 €

Esittely

Helmut Lachenmann: "Harmonica" tuuballe ja orkesterille / Gustav Mahler: Sinfonia nro 5

”Hieno esitys viidennestä sinfoniasta on elämää muuttava kokemus. Fantastinen päätösosa melkein pakottaa pidättämään hengitystä”, on Herbert von Karajan todennut Gustav Mahlerin suurteoksesta. Omana aikanaan kylmän vastaanoton saanut sinfonia on säveltäjän esitetyin teos, ja sen Kuolema Venetsiassa -elokuvasta tuttu hidas osa nostaa kyynelet silmiin yhä uudelleen. Saksalaisen konserttimusiikin elävän legendan Helmut Lachenmannin Harmonica tuuballe ja orkesterille on säveltäjän hätkähdyttävin konserttoteos.

Taiteilijat

 • Susanna Mälkki

  Kapellimestari

 • Gérard Buquet

  Tuuba

Ohjelma

 • 19.00
  Helmut Lachenmann

  "Harmonica" tuuballe ja orkesterille

 • Gustav Mahler

  Sinfonia nro 5

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.