Susanna Mälkki & Jeremy Denk

Pe 26/05/2017 19:00 - 21:00
Liput: 33.00-7.00 €

Esittely

Béla Bartók: Pianokonsertto nro 3
Béla Bartók: Puinen prinssi, baletti

Ilta on Bartókin. Materialismin kritiikkiä sadan vuoden takaa henkivä Puinen prinssi syntyi ensimmäisen maailmansodan keskellä jo ammatilliset urahaaveensa menettäneen säveltäjän viimeisenä oljenkortena. Satumaisen rakkaustarinan ja musiikin liitosta tuli kuitenkin Bartókin lopullinen pääsylippu maineeseen ja myöhemmän tuotannon tyylillinen kivijalka. Klassisen virtaviivaisen pianokonserton tulkitsee ansaitusti neroksi kutsuttu monitaituri Jeremy Denk.

 

Taiteilijat

 • Susanna Mälkki

  kapellimestari

 • Jeremy Denk

  piano

Ohjelma

 • 19.00
  Béla Bartók

  Pianokonsertto nro 3

 • Béla Bartók

  Puinen prinssi - baletti

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.