SUSANNA MÄLKKI, SOILE ISOKOSKI & JANINA BAECHLE

To 18/05/2017 19:00 - 21:00
Liput: 33.00-7.00 €

Esittely

Gustav Mahler
Sinfonia nro 2 "Ylösnousemus"

EI VÄLIAIKAA.

Gustav Mahlerin toinen sinfonia ylitti kestossaan ja esityskoneistossaan kaikki edeltäjiensä teokset. Suurella sinfoniakuorolla ja laulusolisteilla huipentuva Ylösnousemussinfonia palkitsee kuulijansa, kun solisteina hehkuvat Mahler-spesialistit Soile Isokoski ja Janina Baechle. Musiikkitalon Kuoron, Kamarikuoro Auditen ja Helsingin Kamarikuoron ovat valmentaneet Nils Schweckendiek ja Jani Sivén.

Taiteilijat

 • Susanna Mälkki

  kapellimestari

 • Soile Isokoski

  sopraano

 • Janina Baechle

  mezzosopraano

 • Musiikkitalon Kuoro

 • Kamarikuoro Audite

  kuoro

 • Helsingin kamarikuoro

  kuoro

Ohjelma

 • 18.30
  Ennakkoluulijat

  Jaani Länsiö, Mia Huhta & Pasi Lyytikäinen

 • 19.00
  21.00
  Gustav Mahler

  Sinfonia nro 2 "Ylösnousemus"

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.