Suuret sävelet

Pe 02/11/2018 19:00 - 21:00
Liput: 37.00-7.00 €

Esittely

Brittiläisen musiikin kivijalkoihin kuuluva Elgarin sinfonia on Suomessa harvemmin kuultu merkkiteos. Domingo Hindoyan debytoi Musiikkitalossa.

Ludwig van Beethovenin vauhdikas vitsikkyys kohtaa Edward Elgarin englantilaistunnelmat kahden suurteoksen illassa. Illan solisti on Jeremy Denk, amerikkalainen pianisti ja kirjailija, joka on kaupunginorkesterin yleisölle jo tuttu. Venezuelan El Sistema -musiikkikoulutuksesta maailman konserttikeskuksiin noussut Domingo Hindoyan saapuu vihdoin myös Helsinkiin.

Taiteilijat

 • Domingo Hindoyan

  kapellimestari

 • Jeremy Denk

  piano

Ohjelma

 • 19.00
  Ludwig van Beethoven

  Pianokonsertto nro 1

 • 21.00
  Edward Elgar

  Sinfonia nro 1

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.