Towards the horizon

To 08/11/2018 19:00 - 21:00
Liput: 37.00-7.00 €

Esittely

Orjuus, Paul Klee, Jackson Pollock ja kaukana siintävä taivaanranta… ja siinä vasta lähtökohdat Marko Ylösen ja Klaus Mäkelän isännöimmälle illalle.

Pohjoisilta jäätiköiltä Andien huipuille ja taivaallisiin korkeuksiin. Perú Negro on säveltäjänsä kunnianosoitus Amerikkaan orjiksi viedyille afrikkalaisille, kun taas islantilaisen Daníel Bjarnasonin musiikkia ovat innoittaneet säveltäjät Mozartista David Bowieen. Pohjoismaisten musiikkipäivien konsertti vie kuulijat henkisten kokemusten rajoille.

Taiteilijat

 • Klaus Mäkelä

  kapellimestari

 • Marko Ylönen

  sello

Ohjelma

 • 19.00
  Britta Byström

  Segelnde Stadt

 • Einojuhani Rautavaara

  Towards the Horizon

 • Daniel Bjarnason

  Over Light Earth

 • 21.00
  Jimmy López

  Perú Negro

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.