Vappumatinea

Ti 01/05/2018 12:00 - 13:00
Liput: 36.00-7.00 €

Esittely

Sima, serpentiinit, ilmapallot ja kaupunginorkesterin vappumatineat.

 

Sima, serpentiinit, ilmapallot ja kaupunginorkesterin vappumatineat. Helsinkiläiset ovat osanneet juhlia kevään tuloa musiikillisin menoin jo vuodesta 1883 ja tälläkin kertaa toukokuu kajahtaa käyntiin Lohengrinin, Porilaisten marssin ja muiden suosikkien säestyksellä. Vuoden perinteikkäimmässä konsertissa loistaa aina valloittava Maria Ylipää.

Taiteilijat

  • Erkki Lasonpalo

    kapellimestari

  • Maria Ylipää

    Laulu

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.