Vuosi 1917

To 27/09/2018 19:00 - 21:00
Liput: 37.00-7.00 €

Esittely

Solistinen loisto ja sinfoninen ykseys kohtaavat Musiikkitalon illassa. Josef Spacek ja Michael Sanderling suurten muotojen äärellä.

Neuvostojohdon löysässä hirressä roikkunut Šostakovitš sai vuonna 1960 puolueen jäsenkirjan mukana tilauksen, josta ei voinut kieltäytyä – säveltää teos Leninin muistolle. Tarinallinen sinfonia vie kuulijat Pietarin levottomilta kaduilta kohti Talvipalatsia, aina veriseen vallankumoukseen saakka. ”Vuosi 1917” on pitänyt pintansa teoksena, joka nostaa pulssin koholle poliittiseen kantaan katsomatta.

Taiteilijat

 • Michael Sanderling

  kapellimestari

 • Josef Špaček

  viulu

Ohjelma

 • 19.00
  Johannes Brahms

  Viulukonsertto

 • 21.00
  Dmitri Šostakovitš

  Sinfonia nro 12 "Vuosi 1917"

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.