Kulttuurikaveri

Kulttuurikaveritoiminnassa on Helsingin kaupunginorkesterin lisäksi mukana yli kymmenen Helsingissä toimivaa taidelaitosta tai museota.

Haluaisitko lähteä Helsingin kaupunginorkesterin konserttiin, mutta yksin lähteminen tuntuu tylsältä tai vaikealta? Sitä varten on kulttuurikaveri. Hän tulee seuraksi ja avustaa tai opastaa sinut tarvittaessa tapahtumaan. Kaverin seurassa konserttilippu on sinulle maksuton. Kulttuurikaverin seura ja opastus on ilmaista.

Toimi näin: 1. Soita numeroon (09) 310 58237 (ma-to klo 10–13), voit jättää yhteydenottopyynnön myös sähköisellä lomakkeella. 2. Kerro valitsemasi tapahtuma tai pyydä ehdotus. 3. Kaveri varaa lipun ja soittaa sinulle. Sopikaa missä ja milloin tapaatte. Hyvää kulttuurielämystä! 

Kulttuurikaveritoiminnassa on Helsingin kaupunginorkesterin lisäksi mukana yli 20 Helsingissä toimivaa taidelaitosta tai museota. Lisätiedot www.kulttuurikaveri.fi tai info.kulttuurikaveri@hel.fi

Kulttuurikaverit ovat Helsingin kaupungin kouluttamia vapaaehtoisia. Kulttuurikaveritoiminta on tarkoitettu yli 18-vuotiaille, ja siitä vastaa Helsingin kulttuurikeskus yhteistyössä sosiaali- ja terveysviraston kanssa.