Groovin’ all nite

Ti 19/09/2017 19:00 - 21:00
Biljetter: 48.50-11.00 €

Presentation

Jules Buckley / Cory Henry / Jacob Collier / Helsingin kaupunginorkesteri / UMO Jazz Orchestra

Än en gång förenar Helsingfors stadsorkester, UMO Jazz Orchestra och den legendariska Metropole Orkests chefdirigent Jules Buckley sina krafter för att servera swing, groove och soul. Med i farten är Cory Henry, som uppträtt med bl.a. P. Diddy och Bruce Springsteen, och Jacob Collier som charmat miljontals YouTube-besökare och i år vunnit två Grammy-pris. 

CORY HENRY PERFORMING "BILLY JEAN" IN BBC PROMS

 

DON'T YOU WORRY ABOUT A THING - JACOB COLLIER

 

Konstnärer

 • Jules Buckley

  dirigent

 • Cory Henry

  piano och keyboards

 • Jacob Collier

  vokalist

 • UMO Jazz Orchestra

 • Helsingin kaupunginorkesteri

Ofta frågat

Kan jag fotografera orkestern?

Du får ta bilder före konserten och efter konserten. Då konserten pågår önskar vi dock att du lyssnar på musiken. På så sätt garanterar du musikerna arbetsfrid och stör inte heller de övriga konsertbesökarna.

Var kan jag beställa pausservering?

Pausserveringen kan beställas från Restels försäljningstjänst med telefon 0207624862 eller email ravintolat.musiikkitalo@restel.fi eller via länken
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Notera att beställning av pausservering för över 30 personer sker via försäljningstjänsten.

Måste jag klä upp mig då jag kommer på konsert?

Endast orkestern har dräktkod. Du får klä dig så att du trivs bäst.

Hur kan jag byta ut min säsongkortsplats?

Säsongkortsplatsen kan bytas ut då försäljningen inleds genom att du köper ett nytt säsongkort till en plats som är ledig. Platser som inte har lösts ut säljs som engångsbiljetter då försäljningen av säsongkorten har avslutats.

Jag har ett säsongkort men kan inte komma på konsert, vad göra?

Biljetten kan skänkas åt en vän, eller ges i gåva åt en musikstuderande genom att senast kl. 15 under konsertdagen ringa tel. 09 3102 2700 eller sända mail till helsinki.philharmonic@hel.fi.