Suomi 100 Alla sjunger

Mon 12/06/2017 18:00 - 20:00
fritt inträde

Presentation

Helsingforsdagen till ära ackompanjerar stadsorkestern alla sångglada stadsbor. Häng med och musicera! 

Häng med, var en del av en jättekör på Helsingforsdagen! Allsångskonserten i Musikhuset sänds direkt på nätet, så du och dina vänner kan också samlas vid rutan hemma, på kontoret, i klubbrummet eller på stamkrogen för att sjunga med. Alla sjunger!-konserten utgör en del av Finland 100-jubileumsårets program.

Biljetter från Musikhusets biljettförsäljning 28.4.
Boka gruppbiljett till konserten via Musikhusets gruppförsäljning, telefonnummer 020 707 0426 eller ryhmat(a)musiikkitalo.fi.

Konstnärer

  • József Hárs

    dirigent

  • Vuokko Hovatta

    Konferencier

  • Juha Hostikka

    tenor

Ofta frågat

Kan jag fotografera orkestern?

Du får ta bilder före konserten och efter konserten. Då konserten pågår önskar vi dock att du lyssnar på musiken. På så sätt garanterar du musikerna arbetsfrid och stör inte heller de övriga konsertbesökarna.

Var kan jag beställa pausservering?

Pausserveringen kan beställas från Restels försäljningstjänst med telefon 0207624862 eller email ravintolat.musiikkitalo@restel.fi eller via länken
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Notera att beställning av pausservering för över 30 personer sker via försäljningstjänsten.

Måste jag klä upp mig då jag kommer på konsert?

Endast orkestern har dräktkod. Du får klä dig så att du trivs bäst.

Hur kan jag byta ut min säsongkortsplats?

Säsongkortsplatsen kan bytas ut då försäljningen inleds genom att du köper ett nytt säsongkort till en plats som är ledig. Platser som inte har lösts ut säljs som engångsbiljetter då försäljningen av säsongkorten har avslutats.

Jag har ett säsongkort men kan inte komma på konsert, vad göra?

Biljetten kan skänkas åt en vän, eller ges i gåva åt en musikstuderande genom att senast kl. 15 under konsertdagen ringa tel. 09 3102 2700 eller sända mail till helsinki.philharmonic@hel.fi.