Susanna Mälkki & Frank Peter Zimmermann

To 14/09/2017 19:00 - 21:00
Biljetter: 36.00-7.00 €

Presentation

Beethoven gjorde allt större och storslagnare än sina föregångare – även om risken var att kritikerna såg rött. Även violinkonserten var före sin tid och väckte till en början förundran. Idag är verket beundrat och har vunnit alla violinisters respekt. Till de romantiska virtuoskonserternas urkälla återvänder Frank Peter Zimmermann, som samtidigt fortsätter sitt mångåriga samarbete med HSO.

 

Konstnärer

 • Susanna Mälkki

  Dirigent

 • Frank Peter Zimmermann

  Violin

Program

 • 18.30
  Ennakkoluulijat

  Ennakkoluulijat

 • 19.00
  Ludwig van Beethoven

  Violinkonsert D-dur

 • Jean Sibelius

  Symfoni nr 2

Ofta frågat

Kan jag fotografera orkestern?

Du får ta bilder före konserten och efter konserten. Då konserten pågår önskar vi dock att du lyssnar på musiken. På så sätt garanterar du musikerna arbetsfrid och stör inte heller de övriga konsertbesökarna.

Var kan jag beställa pausservering?

Pausserveringen kan beställas från Restels försäljningstjänst med telefon 0207624862 eller email ravintolat.musiikkitalo@restel.fi eller via länken
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Notera att beställning av pausservering för över 30 personer sker via försäljningstjänsten.

Måste jag klä upp mig då jag kommer på konsert?

Endast orkestern har dräktkod. Du får klä dig så att du trivs bäst.

Hur kan jag byta ut min säsongkortsplats?

Säsongkortsplatsen kan bytas ut då försäljningen inleds genom att du köper ett nytt säsongkort till en plats som är ledig. Platser som inte har lösts ut säljs som engångsbiljetter då försäljningen av säsongkorten har avslutats.

Jag har ett säsongkort men kan inte komma på konsert, vad göra?

Biljetten kan skänkas åt en vän, eller ges i gåva åt en musikstuderande genom att senast kl. 15 under konsertdagen ringa tel. 09 3102 2700 eller sända mail till helsinki.philharmonic@hel.fi.