Turangalîla

Ons 22/03/2017 19:00 - 21:00
Biljetter: 33.00-7.00 €

Presentation

Olivier Messiaen
Turangalîla-sinfonia

Olivier Messiaens första internationella succé, Turangalîla, är på en och samma en gång en mammutsymfoni och en virtuos pianokonsert. ”Kärlekssången” som kräver hundra orkestermusikers koncentrerade insats är ett av 1900-talets mest betydande verk. Detta är ett spektakel som alla bör uppleva minst en gång i sitt liv. 

Konstnärer

 • Susanna Mälkki

  dirigent

 • Roger Muraro

  piano

 • Valérie Hartmann-Claverie

  ondes Martenot

Program

 • 19.00
  21.00
  Olivier Messiaen

  Turangalîla-symfonin

Ofta frågat

Kan jag fotografera orkestern?

Du får ta bilder före konserten och efter konserten. Då konserten pågår önskar vi dock att du lyssnar på musiken. På så sätt garanterar du musikerna arbetsfrid och stör inte heller de övriga konsertbesökarna.

Var kan jag beställa pausservering?

Pausserveringen kan beställas från Restels försäljningstjänst med telefon 0207624862 eller email ravintolat.musiikkitalo@restel.fi eller via länken
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Notera att beställning av pausservering för över 30 personer sker via försäljningstjänsten.

Måste jag klä upp mig då jag kommer på konsert?

Endast orkestern har dräktkod. Du får klä dig så att du trivs bäst.

Hur kan jag byta ut min säsongkortsplats?

Säsongkortsplatsen kan bytas ut då försäljningen inleds genom att du köper ett nytt säsongkort till en plats som är ledig. Platser som inte har lösts ut säljs som engångsbiljetter då försäljningen av säsongkorten har avslutats.

Jag har ett säsongkort men kan inte komma på konsert, vad göra?

Biljetten kan skänkas åt en vän, eller ges i gåva åt en musikstuderande genom att senast kl. 15 under konsertdagen ringa tel. 09 3102 2700 eller sända mail till helsinki.philharmonic@hel.fi.