Apollo ja Dafne

To 10/10/2019 19:00 - 21:00
Liput: 46.00-9.50 €

Esittely

Tarjolla sävykästä ja dramaattista musiikkia ison barokkiorkesterin voimin. Apollo e Dafne on Händelin Italian-vuosien huipentuma, antiikin taruun perustuva draama täynnä melodioita ja hehkuvia orkesterivärejä.

Tarjolla sävykästä ja dramaattista musiikkia ison barokkiorkesterin voimin. Händel vietti nuoruudessaan useita vuosia Italiassa ja työskenteli siellä tuon ajan eturivin muusikoiden kanssa. Myöhemmin hän nousi kuuluisuuteen Lontoossa juuri italialaisen oopperan mestarina. Apollo e Dafne on Händelin Italian-vuosien huipentuma, antiikin taruun perustuva draama täynnä laulavia melodioita ja hehkuvia orkesterivärejä.

Taiteilijat

 • Suomalainen barokkiorkesteri

 • Georg Kallweit

  kapellimestari

 • Silvia Frigato

  sopraano

 • Gyula Orendt

  Baritoni

Ohjelma

 • 19.00
  George Friedrich Händel

  Sarja oopperoista Ariodante & Alcina

 • Pietro Locatelli

  Concerto grosso ”Il Pianto d`Arianna”

 • Francesco Maria Veracini

  Alkusoitto nro 6

 • 21.00
  George Friedrich Händel

  Kantaatti Apollo e Dafne

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai Restis-sovelluksesta.
Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.