Armas Janne - Kannelmäen kirkko

La 07/12/2019 16:00 - 17:30
vapaa pääsy

Esittely

Kaupunginorkesteri lähtee Suomalaisen musiikin päivän kunniaksi kotikaupunkikiertueelle. Esitettävien teosten pyöreät vuodet antavat konserttiohjelmaan historiallista kaikupohjaa.


HKO lähtee Suomalaisen musiikin päivän kunniaksi kotikaupunkikiertueelle. Pyöreät vuodet antavat konserttiohjelmaan historiallista kaikupohjaa: alkuperäisversioina kuultavien Sibeliuksen Humoreskien kantaesityksestä on kulunut sata vuotta. Konsertit soitetaan ilman kapellimestaria, korostaen orkesterin kamarimusiikillisia ulottuvuuksia.

Taiteilijat

 • Alina Pogostkina

  viulu

Ohjelma

 • 16.00
  Jean Sibelius

  Kaksi humoreskia viululle ja orkesterille op. 87

 • Jean Sibelius

  Neljä humoreskia viululle ja orkesterille op. 89

 • 17.30
  Jean Sibelius

  Sinfonia nro 3

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai Restis-sovelluksesta.
Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.