Classical Trancelations in Concert

La 29/09/2018 20:00 - 22:00
Liput: 99.50-49.50 €

Esittely

Classical Trancelations in Concert yhdistää klassisen musiikin ja rave-kulttuurin ennennäkemättömällä tavalla.

Vuoden 2016 ikimuistoinen konsertti myi loppuun Helsingin Musiikkitalon kahdesti ennätysajassa. Konsertit koskettivat tuhansia ihmisiä maailmanlaajuisesti ja saivat ylistäviä arvosteluita niin Suomessa kuin ulkomailla. Nyt Classical Trancelations in Concert tekee paluun konserttikokemuksella, jonka kaltaista ei ole kuultu tai nähty koskaan aikaisemmin.

Syyskuussa yli sataviisikymmentä muusikkoa nousee Hartwall Arenan lavalle esiintymään yhdessä suurimmista elektronisen tanssimusiikin sisätapahtumista Suomen historiassa. Edessä on kaksi tuntia ajattomia klassikoita sovitettuna uudelleen ainutlaatuiseksi elämykseksi, jota konsertin kokonaisvaltainen visuaalisuus syventää entisestään.

Säveltäjä-muusikot Petri “Lowland” Alanko ja Pessi Levanto ovat tehneet erityisesti tätä konserttia varten sovitukset elektronisen musiikin klassikoista. Teoksia tullaan kuulemaan legendoilta kuten Daft Punk, Avicii, Moby, Fatboy Slim, Pendulum ja Eric Prydz. Puolet ohjelmasta on täysin uutta, jonka lisäksi luvassa on 2016 konsertin suosikkeja artisteilta kuten Faithless, Robert Miles, Tiësto, Guru Josh ja Darude.

Satahenkisen Helsingin kaupunginorkesterin kanssa esiintyy Ahjo Ensemble kuoro, ja heitä johtaa suurta läpimurtoa tekevä kapellimestari Eero Lehtimäki. Solisteina konsertissa kuullaan muun muassa Kasmir ja Paleface, Jukka Perko sekä ensimmäisessä konsertissa yleisön hurmanneet saksofonisti Tapani Rinne, laulaja Marianna ja näyttelijä Sami Uotila. Konsertin on kuratoinut DJ Orkidea. 

Syyskuussa Hartwall Arenalla tehdään konemusiikkikulttuurin historiaa kun virtuoosit taiteilijat, legendaariset biisit, ystävien kohtaamiset ja kylmät väreet täyttävät yön...

Taiteilijat

  • Kasmir

  • Saara Aalto

  • Paleface

  • Reino Nordin

  • Jukka Perko

  • Marianna

  • Sami Uotila

  • Eero Lehtimäki

    kapellimestari

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.