Exsultate jubilate

To 09/04/2020 19:00 - 21:00
Liput: 46.00-9.50 €

Esittely

Jane Glover johtaa konsertin, jossa kuullaan italialaisia ja Italian innoittamia sävellyksiä kolmelta vuosisadalta. Solistina soittaa Hannu Perttilä.
 
 

Kapellimestari Jane Glover, yksi aikamme hienoimmista mozartiaaneista, on väitellyt venetsialaisesta oopperasta, kirjoittanut kirjan Händelistä, toisen Mozartista ja ansainnut Brittiläisen Imperiumin korkeimman arvomerkin. Glover johtaa konsertin, jossa kuullaan italialaisia ja Italian innoittamia sävellyksiä kolmelta vuosisadalta. Bruno Madernan konserton solistiksi astuu HKO:n oma oboisti Hannu Perttilä.

Taiteilijat

 • Jane Glover

  kapellimestari

 • Hannu Perttilä

  oboe

 • Aurora Marthens

  sopraano

Ohjelma

 • 19.00
  Wolfgang Amadeus Mozart

  Mitridate, rè di Ponto, alkusoitto

 • Bruno Maderna

  Konsertto oboelle ja kamariorkesterille

 • Väliaika 25 min

 • Wolfgang Amadeus Mozart

  Exsultate jubilate

 • 21.00
  Felix Mendelssohn

  Sinfonia nro 4 "Italialainen"

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai Restis-sovelluksesta.
Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.