HKO Jatkoklubi

To 15/02/2018 21:00 - 22:30
vapaa pääsy

Esittely

Mahlerin ensimmäinen sinfonia kamariorkesterille!
Society for Private Musical Performances 100 vuotta.

Laadukas sävellys on elämys vaikka kokoonpano muuttuu - näin uskoi Arnold Schönberg ystävineen.

Jatkoklubilla kuullaan osia kamariorkesterille tehdystä sovituksesta Gustav Mahlerin ensimmäisestä sinfoniasta. Klubi juhlistaa Arnold Schönbergin yhdistyksen "Verein für musikalische Privataufführungen" (Society for Private Musical Performances) perustamisesta kulunutta sataa vuotta. Yhdistys omistautui kamarimusiikkisovitusten soittamiseen ja teosten intensiiviseen harjoitteluun Schönbergin ajan uuden musiikin parissa.  

Helsingin kaupunginorkesteri soittaa Mahlerin ensimmäisen sinfonian perinteisenä koko sinfoniaorkesterin soittamana suurteoksena 28.2. ja 1.3. Jälkimmäinen konserteista on suora HKO Screen -lähetys Helsinki-kanavalla.

Ari Þór Vilhjálmsson, Kari Olamaa, viulu
Jakob Dingstad, alttoviulu
Lauri Kankkunen, sello
Paul Aksman, kontrabasso
Niamh McKenna, huilu
Cristian Moré, oboe
Claudia Reyes, Giuseppe Gentile, klarinetti
Mikko-Pekka Svala, fagotti
Luca Medioli, Hannah Miller, käyrätorvi
Alfonso Cantó, trumpetti
Kazutaka Morita, patarummut
Xavi Castelló, lyömäsoittimet
Roope Gröndahl, piano
Marion Chiron, harmonikka

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.