HKO – Konserttitallenne ulkoilmassa: Wennäkoski & Rautavaara

La 21/09/2019 13:00 - 13:45
vapaa pääsy

Esittely

Tule nauttimaan HKO:n konserttitallenteista Musiikkitalon Mediaseinällä! Ohjelmassa Lotta Wennäkosken Om fotspår och ljus ja Einojuhani Rautavaaran Fantasia sooloviululle ja orkesterille.

Lotta Wennäkosken orkesteriteos Om fotspår och ljus (Jalanjälkiä ja valoa) on syntynyt HKO:n tilauksesta ja pohjautuu Ida Mobergin (1859-1947) keskeneräiseen oopperaan Asiens ljus.  Fantasia sooloviululle ja orkesterille jäi Einojuhani Rautavaaran viimeiseksi teokseksi. 

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai Restis-sovelluksesta.
Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.