In London Town

Ke 21/11/2018 19:00 - 21:00
Liput: 37.00-7.00 €

Esittely

Myyttinen Cockaigne on sekä vastakohtien tyyssija, yltäkylläisyyden kehto että Edward Elgarin lontoolaista elämää kuvaava teos. Sakari Oramo johtaa.

BBC:n sinfoniaorkesterin ylikapellimestari palaa kaupunginorkesterin vieraaksi mukanaan nostalginen suurkaupunkikuvaus sekä saksalaisen sinfonian mallikappale. Australialaisen Brett Deanin itselleen kirjoittama konsertto esittelee tekijänsä taitoja niin alttoviulistina kuin orkesterivärien ehtymättömänä ideoiden lähteenä.

Taiteilijat

 • Sakari Oramo

  kapellimestari

 • Brett Dean

  alttoviulu

Ohjelma

 • 19.00
  Edward Elgar

  Cockaigne, konserttialkusoitto "In London Town"

 • Brett Dean

  Alttoviulukonsertto

 • 21.00
  Johannes Brahms

  Sinfonia nro 3

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.