Jatkoklubi - Tähti taivaan alla

Pe 08/12/2017 21:00 - 22:30
vapaa pääsy

Esittely

Jatkoklubilla kuullaan suomalaista musiikkia ja tarinoita suomalaisesta musiikkikulttuurista

Tähti taivaan alla

Sibeliuksen syntymäpäivänä ja suomalaisen musiikin päivänä 8.12. konsertin jatkoilla Musiikkitalon päälämpiössä kaupunginorkesterin viulistit Teppo Ali-Mattila, Linda Hedlund ja Jani Lehtonen soittavat harpisti Anni Kuusimäen kanssa suomalaista musiikkia ja tarinoivat suomalaiseen musiikkikulttuuriin liittyvistä ilmiöistä. 

Illan aikana esitellään myös taiteilijoiden levyjä ja Puikoissa-kirja.

Taiteilijat

 • Anni Kuusimäki

  harppu

 • Teppo Ali-Mattila

  viulu

 • Linda Hedlund

  viulu

 • Jani Lehtonen

  viulu

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.