Klubi: Kohtaamisia Oodissa

La 08/12/2018 18:00 - 20:00
vapaa pääsy

Esittely

HKO:n Kohtaamisia-klubi Helsingin keskustakirjasto Oodissa

Jalan kanssa Jannelaan
klo 18 Oodi, monitoimisali

Helsinki Philharmonic Holger Brass Ensemble

Mika Paajanen, Ville Hiilivirta, Sam Parkkonen ja Sakari Niemi, käyrätorvi
Miska Miettunen, wagner-tuuba
Petri Keskitalo, tuuba ja perkussiot

Suomalaisen musiikin päivän klubilla kuullaan Sibeliuksen tunnetuimpia kappaleita Jääkärien marssista Ristilukkiin ja Andante festivosta Karelia-sarjaan. Sovitukset ovat Petri Keskitalon käsialaa. Nimensä yhtye on saanut suomalaisen käyrätorvensoiton "kantaisän" ja HKO:n pitkäaikaisen soolokäyrätorvensoittajan professori Holger Fransmanin mukaan.

Tämä runo lumoaa sinut 
klo 19 Oodi, monitoimisali

Vuokko Hovatta Kolmisin

Vuokko Hovatta, laulu
Atte Kilpeläinen, alttoviulu ja melodica
Panu Savolainen, vibrafoni ja kellopeli

Vuokko Hovatta Kolmisin esittää Riina Katajavuoren runoja, joita ovat säveltäneet Atte Kilpeläinen, Panu Savolainen ja Samae Koskinen. Kappaleiden tunnelmat vaihtelevat laidasta laitaan mutta päällimmäisenä on aina valoisuus. Kokonaisuus sai kantaesityksensä kesällä 2017, yhtyeen debyyttilevy Pysykää sängyssä sunnuntaisin julkaistiin lokakuussa 2018.

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai Restis-sovelluksesta.
Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.