Kohtaamisia-klubi - Linkolaa!

Pe 06/03/2020 21:00 - 22:30
vapaa pääsy

Esittely

Ennenkuulumaton kokoonpano vie kuulijat Jukka Linkolan bigband-hittien äärelle, joihin norjalainen luonnonsarvitaiteilija ja jazz-trumpetisti Hildegunn Øiseth tuo oman uniikin leimansa.  

Linkolaa!-ensemblen konsertissa jousikvartetti saa vieraakseen harvinaisen,  äänimaailmaltaan ajattoman perinneinstrumentin, pukinsarven. Ennenkuulumaton kokoonpano vie kuulijat Jukka Linkolan bigband-hittien äärelle, joihin norjalainen luonnonsarvitaiteilija ja jazz-trumpetisti Hildegunn Øiseth tuo oman uniikin leimansa.

Linkolaa!-ensemble: 
Hildegunn Øiseth, trumpetti ja pukinsarvi 
Maija Linkola, viulu 
Elina Viitasaari, viulu 
Lotta Poijärvi, alttoviulu 
Markus Hohti, sello ja elektroniikka 

Klubi on luovien ideoiden ja yllättävien kohtaamisten areena, esiintyjinä HKO:n muusikot ystävineen. Ohjelma alkaa klo 21 tai Konserttisalin konsertin päätyttyä, kahvila palvelee 22.30 saakka.

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai Restis-sovelluksesta.
Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.