Kohtaamisia-klubi - Pushkin Quintett

Pe 01/03/2019 21:00 - 22:30
vapaa pääsy

Esittely

Maksuton ja kaikille avoin Kohtaamisia-klubi Musiikkitalon Päälämpiössä

Pushkin Quintett on vuonna 2006 perustettu kokoonpano, joka muodostuu jazztrion ja kahden klassisen koulutuksen saaneen sellistin yhdistelmästä. Tamperelaislähtöisen kvintetin soittajat tapaavat nykyisin lähinnä yhteisten keikkojensa yhteydessä, joten HKO:n Kohtaamisia-klubi on tällä kertaa todellakin nimensä veroinen. 
 
Yhtye soittaa klubi-illassa omia sovituksiaan tunnetuista kappaleista musiikkigenrestä riippumatta. Oleellinen osa kokonaisuutta ovat myös Joona Pulkkisen stand up -tyyppiset juonnot jotka joko onnistuvat tai sitten eivät.
 
Suuren suosion saanut Kohtaamisia-klubi jatkaa keväällä uusien ohjelmien parissa. Klubi on luovien ideoiden ja yllättävien kohtaamisten areena, esiintyjinä HKO:n muusikot ystävineen.
 
Maksuton ja kaikille avoin Kohtaamisia-klubi järjestetään Musiikkitalon Päälämpiössä aina kuukauden ensimmäisenä perjantaina.
 
Vapaa pääsy – tervetuloa! Ohjelma alkaa klo 21, kahvila palvelee 22.30 saakka.

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.