Kohtaamisia-klubi - Sattumia

Pe 26/04/2019 21:00 - 22:30
vapaa pääsy

Esittely

Maksuton ja kaikille avoin Kohtaamisia-klubi Musiikkitalon Päälämpiössä

Klassinen ja jazz-musiikki, improvisointi, kirjallisuus ja teatteritaide kohtaavat kevään päätösklubilla. Ohjelma koostuu venäläisen kirjailijan Daniil Harmsin "Sattumia" -novellikokoelmasta valikoitujen tekstien ja musiikin vuoropuhelusta. Keskeiset säveltäjänimet ovat Sergei Prokofjev ja Dimitri Šostakovitš. Ohjelmassa kuullaan myös otteita illan HKO:n konsertissa kuullusta Prokofjevin Romeo ja Julia -teoksesta. Ohjelma alkaa klo 21 tai illan konsertin päätyttyä, kahvila palvelee 22.30 saakka.

Markku Maalismaa, lausunta
Veli Kujala, harmonikka 
Mikko Innanen, saksofonit
Petri Keskitalo, tuuba ja perkussiot
 

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai Restis-sovelluksesta.
Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.