Kohtaamisia-klubi - UMO Helsinki Ensemble: Cinema Italiano

Pe 29/11/2019 21:00 - 22:30
vapaa pääsy

Esittely

Maksuton ja kaikille avoin Kohtaamisia-klubi Musiikkitalon Päälämpiössä.

Tero Saarti, trumpetti
Ville Vannemaa, saksofoni
Seppo Kantonen, piano
Ville Herrala, basso
Markus Ketola, rummut
 
Trumpetisti Tero Saartin luotsaama UMO Helsinki Ensemble vie kuulijansa unohtumattomalle mielikuvitusmatkalle suurten tunteiden ja elokuvien Italiaan. Kokoonpano tarttuu kunnianhimoisesti rakastettujen elokuvasäveltäjien Ennio Morriconen ja Nino Rotan ikuisiin kappaleisiin, jotka Saarti on sovittanut mielenkiintoisin jazzsävyin pienyhtyeelle.

Konsertissa kuullaan mm. Nino Rotan sävellyksiä elokuvaohjaaja Federico Fellinin elokuviin La Strada, Roma ja La dolce vita. Ennio Morriconen tuotannosta on puolestaan poimittu teoksia, jotka muistetaan elokuvista Cinema Paradiso, Once Upon a Time in the West ja La Califfa.

Klubi on luovien ideoiden ja yllättävien kohtaamisten areena, esiintyjinä HKO:n muusikot ystävineen. 

Ohjelma alkaa klo 21 tai Konserttisalin konsertin päätyttyä, kahvila palvelee 22.30 saakka.

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai Restis-sovelluksesta.
Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.