Kosmopoliitit

Pe 18/10/2019 19:00 - 21:00
Liput: 46.00-9.50 €

Esittely

Alexander Toradze kuuluu suuren venäläisen pianoperinteen edustajiin. Italialaisen kosmopoliittisäveltäjän Alfredo Casellan varhainen sinfonia hengittää vielä samaa ilmaa kuin Mahlerin ja Straussin sinfoniset teokset.

Alexander Toradze kuuluu suuren venäläisen pianoperinteen edustajiin. International Piano Quartely valitsi hänen levytyksensä Prokofjevin kolmannesta pianokonsertosta historiallisesti kaikkien aikojen parhaaksi. Italialaisen kosmopoliittisäveltäjän Alfredo Casellan varhainen sinfonia, joka kuullaan ensimmäistä kertaa Suomessa, hengittää vielä samaa ilmaa kuin Mahlerin ja Richard Straussin sinfoniset teokset.

Taiteilijat

 • Donato Renzetti

  kapellimestari

 • Alexander Toradze

  piano

Ohjelma

 • 19.00
  Sergei Prokofjev

  Pianokonsertto nro 3

 • Väliaika 25 min

 • 21.00
  Alfredo Casella

  Sinfonia nro 2

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai Restis-sovelluksesta.
Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.