KUUSISTOSTA KLAMIIN

Pe 08/04/2016 19:00 - 21:00
Liput: 32.50-7.50 €

Esittely

JAAKKO KUUSISTO: Leika
JAAKKO KUUSISTO: Pianokonsertto
UUNO KLAMI: Kalevala-sarja
 

Suomalaisten orkesterivärien mallikansio täydentyy Jaakko Kuusiston pianokonsertolla, jota huhutaan virtuoosiseksi. Dejan Lazić on siis mies paikallaan.
Kapellimestari-viulisti-säveltäjä Jaakko Kuusiston uusin teos on pianisti Dejan Lazićin tilaama ja hänen tyylilleen varta vasten räätälöity taiturinäytös. Solistista loistoa reunustavat Kuusiston Leika-alkusoitto ja Uuno Klamin ranskalaista eleganssia pursuava Kalevala-sarja.

Taiteilijat

 • Jaakko Kuusisto

  kapellimestari

 • Dejan Lazić

  piano

Ohjelma

 • 19.00
  Jaakko Kuusisto

  Leika

 • Jaakko Kuusisto

  Pianokonsertto

 • 21.00
  Uuno Klami

  Kalevala-sarja

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai Restis-sovelluksesta.
Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.