Lauluja lauluista

Pe 20/09/2019 19:00 - 21:00
Liput: 46.00-9.50 €

Esittely

Luciano Berio sovitti kansanlaululöytönsä maanläheisin instrumentaalisäestyksin. Konsertti päättyy Tšaikovskin viidennen sinfonian myötä suuriin kontrasteihin ja emotionaalisiin äärimmäisyyksiin.

Säveltäjä Luciano Berio sovitti vanhoilta äänilevyiltä, nuottikokoelmista sekä kansanmuusikoilta ja ystäviltä poimimansa sävelmät konstailemattomin instrumentaalisäestyksin. Mezzosopraano Nora Gubisch värittää laulut maanläheisillä sävyillä. Konsertti päättyy suuriin kontrasteihin ja emotionaalisiin äärimmäisyyksiin, Tšaikovskin viidenteen sinfoniaan, jota säveltäjä vuoroin rakasti, vuoroin vihasi.

Taiteilijat

 • Jukka-Pekka Saraste

  kapellimestari

 • Nora Gubisch

  mezzosopraano

Ohjelma

 • 19.00
  Hans Werner Henze

  Erlkönig

 • Luciano Berio

  Folk Songs

 • Väliaika 25 min

 • 21.00
  Pjotr Tšaikovski

  Sinfonia nro 5

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai Restis-sovelluksesta.
Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.