Oodi ilolle

To 19/12/2019 19:00 - 20:15
Liput: 46.00-9.50 €

Esittely

HKO päättää syyskautensa perinteisesti talvipäivänseisauksen aikaan riemullisella viestillä ilosta ja valosta. Konsertti vain kertalippumyynnissä!

Teoksen lopulla se kajahtaa viimein täyteen voimaansa pilkahdeltuaan vihjeinä pitkin finaalia: Ilo! Freude! Kaupunginorkesteri päättää syyskautensa perinteisesti talvipäivänseisauksen aikaan riemullisella viestillä ilosta ja valosta. Wieniläisklassisen ohjelmiston taitaja Bruno Weil on odotettu ja osuva kapellimestarivieras luotsaamaan orkesterin, Musiikkitalon Kuoron ja  solistikaartin matkaa kohti valon voittoa.

Taiteilijat

 • Bruno Weil

  kapellimestari

 • Sophie Karthäuser

  sopraano

 • Katrin Wundsam

  mezzosopraano

 • Werner Güra

  tenori

 • Paul Armin Edelmann

  basso

 • Musiikkitalon Kuoro

Ohjelma

 • 19.00
  20.15
  Ludwig van Beethoven

  Sinfonia nro 9

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai Restis-sovelluksesta.
Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.