Paulon sellokilpailu

Ke 24/10/2018 19:00 - 21:00
Liput: 37.00-7.00 €

Esittely

Timotheos Petrin (GRC): SHOSTAKOVITSH Sellokonsertto nro 2
Zlatomir Fung (USA): KOKKONEN Sellokonsertto
Bryan Cheng (CAN): PROKOFJEV Sinfonia Concertante

Andreas Brantelid, Kian Soltani, Nicolas Altstaedt… Kansainvälinen Paulon sellokilpailu on jo vuodesta 1991 lähtien esitellyt nousevia lahjakkuuksia. Finaalissa kukin kuudesta soittajasta esittää yhden valinnaisen sellokonserton ja yhden osan J.S Bachin sellosarjoista.
 

Taiteilijat

  • Susanna Mälkki

    kapellimestari

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.