Peruttu - Aus Italien

Ke 06/05/2020 19:00 - 21:00
Liput: €

Esittely

Helsingin kaupunginorkesterin konsertit ja kenraaliharjoitukset Musiikkitalon Konserttisalissa on peruttu viranomaisohjeiden mukaisesti 31.5. saakka.​

”Jos joku arvelee, että kaikki mitä haluan musiikillani ilmaista, on hiukkasen nostalgiaa sekä kosolti huumoria ja optimismia, niin no, –  juuri sellaisena haluaisin itseni muistettavan.” Nostalgisten melodioiden kuningas Nino Rota sävelsi e-molli -pianokonserttoaan rintarinnan La dolce vita -elokuvan musiikin kanssa. Richard Strauss matkusti säännöllisin väliajoin Italiaan inspiroitumaan välimerellisestä atmosfääristä. Sävelruno Aus Italien on Straussin ensimmäisen, parikymppisenä nuorukaisena tekemän matkan hedelmiä.

Taiteilijat

 • Tianyi Lu

  kapellimestari

 • Janne Mertanen

  piano

Ohjelma

 • 19.00
  Giuseppe Verdi

  La Forza del Destino (Kohtalon voima), alkusoitto

 • Nino Rota

  Pianokonsertto e-molli

 • 21.00
  Richard Strauss

  Aus Italien op. 16

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai Restis-sovelluksesta.
Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.