Peruttu - Pastoraalisinfonia

Ke 22/04/2020 19:00 - 21:00
Liput: €

Esittely

Helsingin kaupunginorkesterin konsertit ja kenraaliharjoitukset Musiikkitalon Konserttisalissa on peruttu viranomaisohjeiden mukaisesti 31.5. saakka.​

Ludwig van Beethoven 250 vuotta, World Earth Day 50 vuotta. Tänä vuonna sinfoniaorkesterit ympäri maapallon on kutsuttu loihtimaan ilmoille Pastoraalisinfonian sävelet soivana vetoomuksena luonnon ja ihmiskunnan sopuisasta yhteiselosta.

Taiteilijat

 • Risto Joost

  kapellimestari

 • Angela Hewitt

  piano

Ohjelma

 • 19.00
  Francesca Verunelli

  The Narrow Corner

 • Ludwig van Beethoven

  Pianokonsertto nro 1

 • Väliaika 25 min

 • 21.00
  Ludwig van Beethoven

  Sinfonia nro 6 "Pastoraalisinfonia"

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai Restis-sovelluksesta.
Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.