Romanza e Scherzoso

Pe 29/11/2019 19:00 - 21:00
Liput: 46.00-9.50 €

Esittely

Säveltäjän, kapellimestarin ja pianistin hattuja suvereenisti vaihtava, Sibelius-faniksi tunnustautuva Thomas Adès debytoi kapellimestarina HKO:n edessä.

Pianisti Kirill Gerstein tuo aina mukanaan jotain uutta ja jännittävää. Tällä kertaa ystävänsä Thomas Adèsin, hänen tuoreen pianokonserttonsa sekä Busonin mozartiaanisia eleitä tihkuvan teoksen Romanza e Scherzoso. Säveltäjän, kapellimestarin ja pianistin hattuja suvereenisti vaihtava, Sibelius-faniksi tunnustautuva Adès debytoi kapellimestarina HKO:n edessä.

Taiteilijat

 • Thomas Adès

  kapellimestari

 • Kirill Gerstein

  piano

Ohjelma

 • 19.00
  Jean Sibelius

  Historiallisia kuvia I

 • Ferruccio Busoni

  Romanza e Scherzoso, pianolle ja orkesterille

 • Väliaika 25 min

 • Thomas Adès

  Pianokonsertto (ekS.)

 • 21.00
  Leoš Janáček

  Taras Bulba

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai Restis-sovelluksesta.
Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.