Romeo ja Julia

Pe 26/04/2019 19:00 - 21:00
Liput: 37.00-7.00 €

Esittely

Liettualaistähti Mirga Gražinytė-Tyla palaa toistamiseen HKO:n vieraaksi ja Francesco Piemontesi taituroi Unsuk Chinin pianokonserton.

Kansainvälisen musiikkimaailman tietoisuuteen nopean läpimurron tehnyt nuori liettualaiskapellimestari saapuu toistamiseen kaupunginorkesterin vieraaksi.
Aikamme persoonallisimpiin kuuluva säveltäjä Unsuk Chin venyttää jokaisessa sävellyksessään niin omia kuin solistienkin rajoja, eikä pianokonsertto ole poikkeus. Tunnelmasta toiseen siirrytään venäläissävelin: Sergei Prokofjev puki Romeon ja Julian traagisen rakkaustarinan koskettavaksi balettimusiikiksi. 

Taiteilijat

 • Mirga Gražinytė-Tyla

  kapellimestari

 • Francesco Piemontesi

  piano

Ohjelma

 • 19.00
  Unsuk Chin

  Pianokonsertto

 • 21.00
  Sergei Prokofjev

  Romeo ja Julia, sarja

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai Restis-sovelluksesta.
Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.