Syys- ja lokakuun ohjelma julkaistaan elokuussa

Mon 10/08/2020 12:00 - 13:00
Liput: €

Esittely

Tietämättä tarkasti miltä tulevaisuus näyttää, valmistaudumme HKO:ssa tulevaan syksyyn.

Tietämättä tarkasti miltä tulevaisuus näyttää, valmistaudumme HKO:ssa tulevaan syksyyn. Muutoksia myös orkesterin aiempiin suunnitelmiin on edessä, ja huolella valmisteltua kauden 2020/2021 ohjelmaa käydään uuden tilanteen valossa läpi. Tehtävämme on edistää elävää musiikkiperinnettä Helsingissä, ja teemme sen ottaen ensisijaisesti huomioon yleisömme ja muusikoidemme turvallisuuden, hyvinvoinnin ja terveyden.

Helsingin kaupunginorkesterin soitto jatkuu, tilanteen sallimilla tavoilla. Odotamme syksyä ja sitä, että voimme jälleen toivottaa teidät tervetulleiksi musiikin äärelle.

Konsertit ja lipunmyynti

Syyskauden lipunmyynti käynnistyy myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.
Kerromme tulevan kauden ohjelmasta ja lipunmyynnistä lisää elokuussa kaikissa kanavissamme sekä sähköisessä uutiskirjeessä, jonka voi tilata verkkosivuiltamme. Kevääksi 2020 lunastettujen kausikorttien paikkavaraukset siirretään automaattisesti kevätkauden 2021 varauksiksi. Tilaa uutiskirje.

 
HKO Screen - orkesteri olohuoneessasi


Suorat HKO Screen -verkkolähetykset tuovat kaupunginorkesterin konsertin kotisohvalle: konserttejamme voi katsella ja kuunnella netissä. HKO Screen -konsertit ovat katsottavissa verkossa myös suoran lähetyksen jälkeen. Konserttien lisäksi saatavilla on taiteilijahaastatteluja ja ajankohtaisia dokumentteja. Katso ja kuuntele konserttitallenteita.


HKO Screen -mobiilisovellus

Orkesteri aina mukanasi! HKO Screen -mobiilisovellus tuo orkesterin verkkoon striimattavat konsertit ja muun sisällön älylaitteisiin:

*katso ja kuuntele suoria verkkolähetyksiä
*palaa konserttitaltiointeihin
*tutustu taiteilijavieraiden haastatteluihin
*käytä ennakkoon luotuja soittolistoja

Maksuton sovellus on saatavilla Android- ja iOS-laitteisiin. Lue lisää.


Opi kuuntelemaan klassista!

Opi kuuntelemaan klassista! -verkkokokonaisuus tarjoaa runsaasti materiaalia kuuntelukokemuksen syventämiseen. Miltä kuulostavat musiikin eri aikakaudet? Millaisia rooleja eri soitinryhmillä on orkesterissa? Entä mitä löytyykään sävellysten hedelmäkorista... Tervetuloa musiikkimatkalle! Tutustu verkkomateriaaliin.


Somessa soi

Uusimmat uutiset ja harmoniat harjoitushuoneista sekä legatot lähietäisyydeltä... Orkesterin sosiaalisen median kanavissa kuulet muusikoiden terveiset ja löydät tuoreet julkaisumme ensimmäisten joukossa.

Facebook: @helsinkiphilharmonic
Twitter: @HelsinkiPhil
Instagram: helsinkiphilharmonic
YouTube: HelsinkiPhilharmonic
Vimeo: Helsinki Philharmonic
Soundcloud: Helsinki Philharmonic

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai Restis-sovelluksesta.
Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.