Valkoinen riikinkukko

Ke 09/01/2019 19:00 - 21:00
Liput: 37.00-7.00 €

Esittely

Charles Ives, John Adams ja Charles Tomlinson Griffes. Kolmen amerikkalaissäveltäjän iltaa vietetään Risto Joosin ja Chloë Hanslipin huomassa.  

Charles Ivesin nousu täydellisestä pimennosta amerikkalaisen musiikin isähahmojen joukkoon kesti melkein ihmisiän verran. Viisikymmentä vuotta kantaesitystään odottanut toinen sinfonia on malliesimerkki hänen omaperäisestä, kansanlauluja ja konserttimusiikkia yhdistävästä tyylistään. John Adamsin viulukonsertto on moderni klassikko, joka saa tulkikseen valovoimaisen Chloë Hanslipin.

Taiteilijat

 • Risto Joost

  kapellimestari

 • Chloë Hanslip

  viulu

Ohjelma

 • 19.00
  Charles Tomlinson Griffes

  Valkoinen riikinkukko

 • John Adams

  Viulukonsertto

 • 21.00
  Charles Ives

  Sinfonia nro 2

Usein kysyttyä

Voinko ottaa orkesterista valokuvia?

Voit ottaa kuvia ennen konserttia ja konsertin jälkeen. Konsertin ajan toivomme sinun rentoutuvan kuuntelemaan soittoamme. Näin takaat työrauhan meille ja rauhallisen konserttielämyksen muille kuulijoille.

Mistä voin tilata väliaikatarjoilut?

Väliaikatarjoilut voi tilata Restel Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelusta puhelimitse 0207624862 tai sähköpostilla ravintolat.musiikkitalo@restel.fi tai osoitteesta
http://shop.ravintolamaailma.fi/musiikkitalo. Huomioithan että yli 30 henkilön väliaikatarjoilujen tilaus myyntipalvelusta.

Kuinka pukeudun konserttiin?

Pukeudu niin, että viihdyt. Pukukoodi on vain orkesterilla.

Kuinka voin vaihtaa kausikorttipaikkani?

Kausikorttipaikan voi vaihtaa myynnin alkaessa ostamalla uuden kausikortin vapaana olevista paikoista. Lunastamatta jääneet paikat vapautetaan kertalippumyyntiin kausikorttimyynnin päätyttyä.

Minulla on kausikortti, mutta en pääse konserttiin, mitä teen?

Lipun voi luovuttaa ystävän käyttöön tai lahjoittaa musiikinopiskelijan käyttöön konserttipäivänä klo 15 mennessä p. 09 3102 2700 tai helsinki.philharmonic@hel.fi.